onsdag 26 januari 2011

Lugna lekar

DSC03315

Här hemma har vi en liten skrutta med magsjuka. Det betyder många blöjbyten och många klädbyten för både stor och liten. Det betyder också ett antal duschar för varje person i familjen per natt. Suck! Det är vår första. Det är tungt.

Och jag som ska till jobbet också… Igår funkade jag inte alls efter en natt utan nästan någon sömn. Nu har det varit en natt till… jag har tagit sovmorgon. Eller rättare sagt, jag har varit uppe med lilla L medan maken som varit uppe mer än mig i natt har fått sova lite. Nu ska jag strax klä på mig och åka iväg. Känns tungt, tungt, tungt och jag kan verkligen ifrågasätta om jag kommer göra något vettigt jobb.

uppdatering:

nu har det äntligen vänt och lilla L har fått behålla maten sedan lunchtid. Ris är gott. Majsvälling blä! Det är skönt att vår glada, busiga tjej börjar återvända. Nu sover hon och vi ska förhoppningsvis få lite mystid tillsammans ikväll. Igår var det bara tvätt, dusch och byta kläder som gällde.

5 kommentarer:

Elise sa...

Näej, inte ni också! :( Det är rena döööden! Skönt att inte ni mår dåligt samtidigt som henne, för fyy vad jobbigt det är att ta hand om ett sjukt barn när man är sjuk och helt utmattad själv.
Hoppas ni klarar er undan och att lilla L snart är frisk igen! (åsså tipsar jag om majsvälling om hon gillar vanlig välling, det är snällt mot magen och Alvar drack bara majsvälling den första friska veckan efteråt.).

Maria sa...

Usch för magsjuka, det är INTE kul. Krya på er!

Saltistjejen sa...

Å neeej! Jag förstår precis hur ni haft det. Vi hade ju en sådan nätt för snart 2 veckor sedan. Som tur var blev det för vår del endast en natt. Det är verkligen jobbigt för alla.
Hoppas att lilla tjejen snart är bättre igen och att ni inte själva drabbas.
Kram!!

Estella sa...

Stackars er, magsjuka är ju det värsta som finns... hoppas ni slipper! Krya på lillan! Kram

Västmanländskan sa...

Stackars liten! Hoppas L kryar på sig snabbt (oxh att ni andra klarar er).