söndag 19 december 2010

Helgen

Helgen har varit fin.

Konserten var skitbra! Och före den åt vi först thai-mat själva och sedan hann vi ta en öl med vänner. Och det var så trevligt, och så bra och så fantastiskt Ler

Lördagen bestod av häng med lilla L’s farmor (där vi sovit över), en sväng på stan för min del och sedan hem till lilla L’s morfar innan vi åkte hem, drack lite glögg, åt god mat och kollade film.

DSC02194DSC02196

Den här dagen har bestått av handling (som jag slapp), storstädning (som jag tog själv istället), knäck-kok, pyntning, läsa sagor, busa, palt och sytt en beställd mössa.

Husmorstips:

* ställ knäckformarna på en smord plåt så far de inte omkring och välter inte när man häller i knäcksmeten.

* torka av köket med ättika i  varmt vatten. Inte en kalkfläck kvar.

DSC02211

Lilla L har ätit pepparkaka och kollat på julkalendern. Hon älskar Gyllene Knorren och speciellt grisen Pyret. Varje gång hon kommer i bild studsar hon och skriker –Dää, däär! Och idag sa hon  -Pyet! Hon pratar så mycket, långa haranger och det låter som riktiga meningar bara att vi inte förstår nånting. Boll, nalle, blöja och stövel är dock ord som låter nästan rätt.

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilken mysig helg! Och du när de väl börjar prata kommer det gå rätt fort tills ni verkligen kan förstå mer! Och DET är SKOJ!!!
Kram!!
ps sa maila dig ikväll.

Soffy sa...

Å sötnos- visst är det kul med pratet? Skruttan gillar inte alls julkalendern, det verkar vara det enda barnprogram som hon dissar ;)

Soffy sa...

...och ättika är suveränt att ha i en skvätt när man ska diska efter brödbak - inga kletiga diskborstar!

Susanna sa...

Tösen eran ser ut att ha fått en riktigt fin kalufs på knoppen. GOD JUL och hoppas att ni blir friskare till självaste julafton :)