måndag 22 november 2010

AdventRedan på söndag är det första advent! Då ska jag också stå på min första marknad någonsin. Lite läskigt är det ju. Jag har ju ingen aning om hur det jag gör kommer att tas emot.
Kul dock att jag redan sålt en bäbisfilt och igår köpte vänner julklappar till sina syskonbarn av mig. En hätta och två dreggellapar köptes på en gång. En hakklapp plus en hätta med matchade dreggellapp beställdes av tyg jag hade hemma. Så blir det till att sy lite mer. Det är ju jättetillfredsställande att någon tycker om det man gör!
Det är så jäkla svårt att ta betalt bara... Av de man känner... och av andra. Jag får nog se till att prismärka allt till marknaden så att jag inte skänker bort grejerna bara för att jag tycker att det så kul att någon tycker det är fint ;)

6 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Kasnke har jag skrivit det här till dig förut, men jag minns inte.

En vän till mig har startat eget som fotograf och kände som du kring prissättning. Hon fick rådet av någon "starta eget"-konsult: Ta så mycket betalt som du bara vågar - och sedan lägger du på 25%!

Lycka till på julmarknaden!

Evasleva sa...

Haha, ja oj, det skulle jag inte våga ;) Jag fick också rådet att ta ett bra pris och sedan höja tills ingen köpte. Då vet man vart smärtgränsen ligger. Jag får se efter första marknadsdagen tror jag.

popetotrora sa...

Jag förstår di gprecis. Har också svårt att ta betalt och veta vad som är "rätt" pris. Och ännu svårare är det såklart att ta betalt av dom man känner.

Lycka till på marknaden!!

popetotrora sa...

Hej igen,

Vad nyfiken du gör mig när du skriver hos mig att du kom på nåt jättebra att göra och sen inget mer!! Nu måste du göra det på en gång och sen visa resultatet här, så jag får se vad din snilleblixt var för nåt. :-)

Ica (tomtens dotter) sa...

Hej
det kommer att gå jättebra! Du syr jättemysiga saker ju :-)

Lit de Parade sa...

Stort lycka till på marknaden:-)


M @ Lit de Parade