onsdag 11 augusti 2010

En era är slut

Nu har jag slutat amma.
Känns lite konstigt. Lite ledsamt.

4 kommentarer:

Fröken Pyssel sa...

Förstår att det känns sorgligt! Själv försöker jag dra ner på amningen men antar att det är pang bom sluta som gäller här hemma om det ska funka, tyvärr :-( Min 10-månaders vill BARA amma och äter knappt någon man alls, blir tokig :-S

Susanna sa...

Åh, jag tyckte också att det var tråkigt att sluta amma. Hade planerat att amma så länge som möjligt eftersom att det är så bra för barnets immunförsvar... Men, Matilda bestämde sig själv för att sluta vid 7 månader. Mest saknar jag nog hur underbart det var att få känna sparkarna i magen ;) Mys mornar tillsammans lyckas vi gå med frukost också :)

Elise sa...

Jag gratulerar jag! :D Hahah, men jag förstår, det känns konstigt, kanske speciellt med första barnet, den här gången känner jag inte att amningen känns lika laddad som första.

Problemet med nätterna är ju att John jobbar varenda natt, så han KAN ju inte ta någon natt... Alvar somnar dessutom så sent så det funkar inte att han tar läggningen heller eftersom han måste sova några timmar innan han ska upp och jobba, vill ju inte riskera att han kör ihjäl sig själv eller någon annan..
SpecialBVC, tror du nåt sånt finns i Sundsvall?

metamorphosis sa...

Även om jag har haft väldigt odramatiska amningsslut med bägge barnen är det ändå som du säger, en era som är slut...