måndag 5 juli 2010

Hjälp mig

Vi har en innedag idag. Jag vaknade med ont i halsen och tjock näsa. Lilla L har hostat hela natten, stackaren! I morse var det mulet och skönt att vara inne. Nu försöker jag med alla medel  hålla solen ute.

Lilla L har inte velat äta på hela dagen. Hon har fått amma och dricka välling. När hon sover vaknar hon snart av hostan. Det är lite jobbigt eftersom inte heller jag mår tipptopp. Men nu sover hon bredvid mig i soffan och jag vågar inte röra mig så då får jag spendera lite tid här vid datorn. Tid att leka lite, vilket jag ju faktiskt har önskat mig :)

Nu får ni hjälpa mig!

headergulblå elefantbrun gröön träd

korsstygn

Hur ska min header se ut? Det går ju att kombinera dessa också - Färger, symbol och typsnitt.

Och är det någon som vet hur man får headern här på blogspot att bli större? Så att den inte håller sig liten i mitten.

6 kommentarer:

pumpan sa...

Nu har jag läst ikapp! Ja egentid är verkligen guld värt, det kanske kan tyckas trist som en del gör att verkligen planera in sin egentid men det kan nog vara bra. En kväll var i veckan exempelvis? Jag röstar förresten på senaste exemplet på ny header, korsstygn är fint! Fast kanske en pyssligare bild, kanske knappen och något mer? En nål och tråd kanske?

Västmanländskan sa...

Jag gillar också den du har. Annars nummer fem av dessa.

Soffy sa...

Jag röstar också på sista, kanske en knapp i varje hörn?

Soffy sa...

Och så tänkte jag skriva att elefanten är fin...men så ser jag att du ju ändrat headern :D Det blev jättebra, typsnittet är mkt snyggare när man ser det stort!

Marika på Odlingspyssel sa...

Jag gillar den sista jättemycket :)

Fröken Tö sa...

Hejhej!
Sitter själv och pysslar med min header och skulle hemskt gära vilja veta hur du fått korsstygnsbokstäverna? Vilket program har du använt dig av/ typsnitt? För annars blir det att ta fram och nål och tråd, för jag vill bestämt ha korsstygnstext! Med hopp om svar!:)
Mvh
//Lisa.