fredag 18 juni 2010

Mammamammamamamma

Det har inte blivit så mycket bloggande denna vecka. Jag har ju jobbat två dagar plus att vår lilla tjej är extremt mammig och bara vill bli buren hela tiden. Tiden vid datorn blir då väldigt begränsad.

Det har gått jättebra när lilla L varit hos sin farmor i veckan. Det går också jättebra när hon och pappan är själva. Men när jag är med kryper hon efter mig och gnäller tills jag lyfter upp henne. Hon drar i byxbenen och försöker klättra upp på mig, fast hennes pappa är bredvid. Hon kryper efter mig in på toa och sover ingen annan stans än i vagnen ute på promenad. Inte mycket tid att göra något annat alltså.

Men just för tillfället sover hon, kors i taket, i sjalen. Och hon är det sötaste som finns! :)

Igår var det sommarfest på öppna förskolan. Det var superfint väder och väldigt trevligt. Jag åt tårta, lilla L åt sand.

CIMG2880

Det som kan uppehålla lilla L några minuter är leken “plocka ur”. Plocka ur påsarna, plocka ur leksakerna ur backen, plocka ur alla min tröjor ur lådan etc. Vi ser fram emot leken “plocka i” men befarar att den aldrig kommer att komma ;)

CIMG2852

Jag och D har också firat bröllopsdag mitt i veckan.

CIMG2884CIMG2889

6 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Å, det där känner jag igen så väl! Det är ju faktiskt jobbigt, även om man knappt törs säga det. Och trist för den andra föräldrern att inte duga.
Det verkar vara sådant som går över och sedan kommer tillbaka igen med jämna mellanrum.

Västmanländskan sa...

Och grattis på bröllopsdagen i efterskott! :)

pumpan sa...

Haha jag väntar också på att gurkan ska börja med plocka i-leken, det blir så stökigt som det är nu. Värst är när han plockar ur det jag just packat i väskan när vi ska ut och sen när vi är ute upptäcker jag att det fattas massa saker som jag sen ser ligger nånstans på hallgolvet när vi kommer hem igen ;-)

Hmm svårt det där med att sluta nattamma, men han kanske skulle sova bättre då. Vi ska nog försöka nu snart när vi båda är lediga.

Å grattis på bröllopsdagen i efterskott! :-)

Soffy sa...

Haha, plocka i - fasen har nyss hittat hit - så håll ut ett par månader till :) Och grattis på bröllopsdagen!

Elise sa...

Jag tycker också att det är roligare att plocka ur än plocka i av nån anledning... för vissa kommer aldrig plocka i fasen med andra ord. ;)

Evasleva sa...

Elise: Jag befarade det... ;)