lördag 8 maj 2010

I paradiset

Nu ar vi pa on Phu Quok och vi bor pa Mango Bay resort. Jag tror att jag ska bli resesaljare eller nagot. Vart fina rum kostar tydligen 60 dollar men jag har bokat och betalat 250kr per natt via en sida pa natet.

Det ar fantastiskt. Ett riktigt paradis! Det blaser dessutom svalkande fran havet sa hettan ar lattare att klara har. Det finns inget att gora forutam att sola, bada, lasa, dricka drinkar, ata god mat, spela spel, umgas och ha det riktigt bra.

Klockan 06 imorse var vi uppe och doppade oss i havet. Sen sov Lovis lite till och vi at sedan en god frukost i restaurangen som ligger vackert vid havet. Lovis fick ata himmelsk mango som ar nastan orange (inte trakigt gul som hemma). Vi var pa stranden mellan 09-11. Vi lag under parasoll i skuggan under ett stort trad. Lovis hade pa sig sin soldrakt som var blot efter dopp i havet. Hon blev aldrig varm under tiden vi var dar. Dessutom var det sa suverant att en bit av havet var i skugga.

Har kommer man snabbt ner i varv. Vi ska vara har en hel vecka sa vi tar det lugnt idag. Vi ska aka pa nagra utflykter pa on men ta det mest lugnt. Detta ar var semester i semestern.

5 kommentarer:

Marika på Odlingspyssel sa...

Det låter jättehärligt! Hoppas ni har det superduperbra!

Estella sa...

Låter helt underbart!

Göran G sa...

Det låter helt underbart. Vad tycker Lovis om värmen och saltvattnet? Hon är ju van att bada, men det här är ju lite annorlunda. Skitväder här hemma. Mulet och lite regn. Var till Örebro och var på högtidsloge. Bara över dan.

vendeley sa...

Visst är det härligt när man fyndar! :)
Förstår att ni njuter!

Anonym sa...

Låter underbart. Skönt att ni får sova. Jag och sonen sticker ut på vårt äventyr för denna vår i morgon, måndag. Fingrarna blöder efter ett antal meter som man sytt för hand. /Sys