torsdag 20 maj 2010

Check up

Ja, Daniel den lyllosen hade inga hal men jag hade desto fler. Klart att man ar liter nervos innan ett tandlakarbesok men jag kan bara saga - Svensk tandvard har mycket att lara!

Vi fick tid samma dag. Supertrevlig personal. Spakansla i vantrummet med glossiga tidningar, gratis internet, kaffe etc. De tar inte betalt for "check up" utan bara for ingrepp. Jag lagade 4 hal igar och ska komma tillbaka idag for att laga nagra till. Det kostar 480 kr! Jag har ju nastan tjanat in flygbiljetten hit! ;)

Sjalva besoket var otroligt effektivt och allt var klart pa 30 minuter. Lagningarna syns inte och kanns jattebra!

Vi firade med att lagga oss vid poolen med var sin Singha. Pa kvallen gick vi sedan till nattmarknaden dar vi at och kikade runt lite. Lovis fick en skallra i tra i Thailands farger. Den gillar hon.

Vi hade tankt ga pa thaiboxning men vi var sa trotta sa vi tog en tuktuk hem istallet.

Nu pa morgonen ska vi ga och fa thaimassage.

Lovis har slutat nattamma. Vi tanke att vi skulle ta nagra skriknatter har nar vi bor pa hotell och bada ar lediga. Men vi behovde inte vara oroliga. Hon sover jattebra!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va bra att få tänderna fixade till en rimlig kostnad. Skönt med Lovis också. Hon har nog gjort ett språng i sin utveckling. Hoppas ni inte märker nå´t av oroligheterna som drabbat Thailand. Sprider sig till andra delar än Bangkok.Nattmarknaden är mysig. Var bor ni?

/ Daddy G

Soffy sa...

Å jag har nästan inte velat läsa här eftersom jag blir så avundsjuk på er...Jag längtar så efter en resa, vi kom ju inte ens iväg på nån efter bröllopet. Sist vi var utomlands var på 90-talet!!!

Marika på Odlingspyssel sa...

Det är nog småhål som de hittat, du vet, sånna som man inte lagar i Sverige. Men verkligen superduperbilligt!

Edyta sa...

Det var billigt! Super smart att ni tog det där.. Här har det varit fantastisk väder ngr dagar, vi hoppas att det håller i sig då vi på lördag ska ha lite fest för Mille som fyllt år. Mille fick en cykel som present och vi har tagit en premiärtur med Ruben på.. han älskade det:)
//Ha det gött

Uppsats-Maria sa...

Hur ni fick för er att gå till tandläkaren under semestern får ni gärna förklara närmare någon gång :) nej men underbart att ni verkar ha överlevt den strapatsen alldeles förträffligt! Blir så imponerad av lill-tösen också, verkar som att den resa gjort henne gott på alla sätt och vis, och er också dessutom! Drick några niokronorsöl åt mig och fortsätt njuta och vara rädda om er! STOR KRAM till er alla tre!