onsdag 28 april 2010

Det är nyttigt med morot

DSC07830

DSC07840

Lilla L gillar verkligen sin morot så jag har virkat en till en nyfödd i bekantskapskretsen. Vi får se om jag hinner träffa den lilla tjejen innan vi åker.

Jag har virkat i bomullsgarn. Först tyckte jag att den orangea färgen jag hittade var tråkig. Men det måste ha varit i jämförelse med alla färgglada polyestergarner för nu tycker jag den är riktigt bra och morotsfärg har den ju!

I dag kommer älskade Ia på besök. Det ska bli jättekul och skönt. Med henne behöver jag inte förställa mig och det blir också lite “avlastning”. Även om jag är hemma är en till famn till en stor tillgång.  I kväll kommer pappa och hans M på middag. Det ska bli trevligt. Tyvärr får vi fortfarande inte sova. I natt vaknade lilla L  många gånger som vanligt och var vaken i över en timme vid 03 :(

2 kommentarer:

Elise sa...

Wow, jag gillar både moroten och bakelsen! Jag hittade en beskrivning på hur man virkar en kransekake! (en såndär norsk hög kaka) Försöker övertala mamman å sätta igång och virka bakelser och annat fint åt mig, men det går trögt. ;)

Maria sa...

Så fin! Den har ju alldeles rätt färg.

Apropå plansch hos mig så vette katten vad man ska lära sig...kanske prata på engelska om vad som kan finnas "In the street"...