måndag 22 mars 2010

White wedding

Jag var faktiskt lite orolig över att åka iväg ensam med lilla L men det har gått över förväntan bra. Jag var ju inte helt själv heller. Jag hade med min pappa som mer än gärna var med sitt barnbarn. Hon har fått vara med överallt och har charmat många med sina blå ögon.

Lilla L är ett väldigt nöjt barn så länge hon får vara med och får sitta i någons knä. Hon har gått från famn till famn och har köpt läget så länge jag varit i närheten. En pensionerad dagisfröken sa att hon var det mest harmoniska barn hon träffat. Och det här hon, så länge hon slipper vara själv. Det är lätt att hålla henne glad och nöjd när man själv inte behöver laga mat, städa och man kan lämna henne till morfar när man ska gå på toa.

I morse skrek lilla L varje gång jag försökte lägga ner henne så det blev svårt för mig att ens klä på mig ;)

CIMG1671

Vi åkte upp på fredagsförmiddagen. På eftermiddagen/kvällens program stod rundvandring på ishotellet, hundspann, skoterkörning, spark- och skridskoåkning, mys vid elden, varmt vin, renklämma och mingel i baren.

CIMG1720 CIMG1725

Dagen efter stod det bröllop! Vigsel i iskyrkan som brudens far byggt.

CIMG1778 CIMG1795 CIMG1806

Därefter tog vi en drink i icebar och på kvällen var det middag med god mat, gott vin, trevligt sällskap och bandet Das Pop som spelade.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å så härligt bröllop! Kul att allt gick bra, och visst är det skönt med extra famnar? Skruttan är SÅ mammig nu, men bara jag är så hon ser mig så går det bra.

malin o markus sa...

vilket äventyr ni varit på! Jag har alltid drömt om att få åka till ishotellet så jag är super avis :) När var det ni skulle åka utomlands? Om ni är hemma i påsk har ni lust att träffas någon dag? Kan tänka mig att L har växt en hel del sen sist :)

Evasleva sa...

Klart att vi vill träffas! Vi är hemma i påsk. Åker i väg i maj. Kram!