måndag 8 februari 2010

Vilken helg!

Full rulle har det varit. Ingen tid framför datorn alls.

I fredags åkte jag in till större staden och åt lunch med en kompis och hennes bäbis. Efter en liten sväng på stan gick jag hem till svärmor. Jag lämnade lilla L hos henne och drog själv iväg till gymmet. För första gången på ett år. Det var härligt! En och en halv timme senare var jag tillbaka hos svärmor och dotter. Någon timme senare kom maken dit också och vi fick min svärmorsfavorit: Köttfärslimpa, stekta champinjoner, gelé, potatis och brunsås. Mums!

Morgonen efter gick vi upp kl. 06. D’s kurs fortsatte även på lördagen!

Från bilen ringde jag svärmor och sa att jag och lilla L var på väg :) Det gick bra, som tur var.

Vid 11 var det dags för en möhippelunch. Den blivande bruden var riktigt snygg i sin 80-tals skiddress som var lite för liten, stavar och plastskida!

Vi gick sedan hem till min vän Ia.  Lilla L somnade äntligen. Hon har sovit väldigt dåligt hela veckan och blir lätt grinig.

På vägen köpte jag bullar och vindruvor och väl hos Ia hade vi en jättehärlig eftermiddag! Hon fick sin påsväska som hon blev väldigt glad för :)

D kom och hämtade mig och lilla L vid 19 och sen bar det hem till tacomiddag framför schlagerfestivalen. Tacos är ju rätt gott. Vi äter det nästan aldrig.

I går var babysimmet inställt vilket faktiskt var riktigt skönt. Vi behövde den sovmorgonen. Efter långfrukost och storhandling träffade vi mamman K, pappan T och lilla T för lunch på fik. Supermysigt. Vi gick sedan hem till tvätten. På kvällen kom vännerna R&S över på middag.

Det blev ju väldans långt, kanske ointressant inlägg för er. Men det var en social och mycket trevlig helg!

 

llovisochmamma_Page_0

mer lekt i scrapblog

2 kommentarer:

Anonym sa...

EvaSleva; Jag har köpt alla tygerna på STOFF & STIL. :)Dock såg det lite "Blekt" ut i färgen så jag är inte helt nöjd med det. :(

Mvh Malin Inspiration & design

Estella sa...

Härlig och social helg!

Jag säger det igen: ni är så lika dottern och du!