tisdag 22 december 2009

Snart jul

Igår var jag och lilla L hemma hos Mamman K och lilla T. Vi försökte sy dreggellappar. Vi fick till ett mönster i alla fall, på en hel dag! Det spelar ju inte så stor roll att vi inte är effektiva. Vi har trevligt tillsammans. Det är himla roligt att jag och Mamman K träffade varandra på ett info-möte på BVC. Nu träffas vi en gång i veckan. Det är dessutom bara en vecka mellan barnen så det är lite extra roligt.

På kvällen tog jag, D och lilla L en långpromenad i snön. Det var supermysigt.

Jag är lite snorig och rosslig i halsen. Men mår bra! I morse vaknade lilla L och var snorig. Det är mindre kul. En gång glömde hon bort att andas. Jag tror inte riktigt att hon fattade att hon måste andras med munnen om det inte går genom näsan. Det var läskigt men nu är hon ok.

Julklapparna är inslagna och skinkan köpt. Välkommen jul!

2 kommentarer:

Susanna sa...

Det är så hemskt när de små är sjuk, även om det är de vanligast sjukdomarna och bara lite feber och förkylning. Tycker att man känner sig så hjälplös varje gång. Försöker att göra allt för att Matilda ska bli bättre, men på något sätt är det som att sjukdomar bara ska få ta sin tid... Suck. Det värsta är ju när de inte heller kan säga var de har ont eller vad som är jobbigt. Hoppas att ni blir bättre till julafton :) God Jul och Gott Nytt år till er alla!

Marika på Odlingspyssel sa...

Hoppas att du och L mår bättre snart :)