torsdag 17 december 2009

Lovis har upptäckt ett nytt ljud. Ett mycket ljust sådant. Det är väldigt roligt! Igår låg hon hela förmiddagen och "pratade". Hon var på väldigt bra humör. Hon fortsatte på eftermiddagen då vännen K och lilla T var med oss på Öppna förskolan.


Det mindre roliga var att hon forsatte kl. 03:30 i morse! Då var hon jättepigg och låg och pratade och sprattlade i en timme. D höll på att bli tokig. Jag ammade henne till sömns till slut.


På förmidagen ska jag försöka göra lite julgodis och på eftermiddagen är det vaccination för lilla tjejen och besök på rehabforum för min del. Jag ska få handledsstöd för natten. Jag har väl skrivit att jag kanske har karpaltunnelsyndrom? Jag ska på neurologisk undersökning så småning om för att utesluta allt annat. (Eftersom jag ammar vågar läkaren inte testa med olika mediciner vilket de annars brukar göra). Men det ska bli skönt med handledsskydd.

5 kommentarer:

Soffy sa...

Ja, det där pratet på nätterna...:D Jag hade ju inflammation i handleden i nästan ett år, jag gick ju tyvärr lite sent till läkare så det tog tid innan det läkte. Fick stöd som jag hade dygnet runt, men det är ju viktigast på nätterna eftersom man böjer händerna lite hur som helst då. Sen fick jag akupunktur och det hjälpte mig! I våras kände jag av den andra handen och blev nervös men det blev inget av det. Hoppas du blir bra, kram!

Soffy sa...

Jag är helt bra nu, det är bara om jag överanstränger jättemkt som jag känner av det lite. Jag hade inte karpaltunnelsyndrom utan Morbus de Quervain, inflammation i senskidan i tummen som sen sträckte sig ända upp i armbågen när det var som värst! De opererar oftast sånt, men jag blev varnad för att man kan få så ont i själva ärret. Det är väldigt vanligt när man fått barn, men jag hade ju renoverad sommarstuga, jobbat som lokalvårdare och pysslat till bröllopet...

elise sa...

Åh, jag vaknar av att armarna är helt bortdomnade, så jag har väl nåt liknande med. Men känseln kommer tillbaka rätt snabbt så jag störs som tur är inte så mycket av det.
Hoppas du får bra hjälp!

Susanna sa...

Kanske skönt att de inte kan "testa" sig fram med mediciner...

Evasleva sa...

Elise: jag har hört att det är vanligt/vanligare att få karpaltunnelsyndrom när man är gravid pga hormoner. Det är därför konstigt att jag fått det NU. Berätta det för sjukgymnsten när du är där.

Susanna:Det håller jag med om! Jag tycker det är jättebra att jag ammar och inte kan "testas" :)