onsdag 23 december 2009

Dan före dan

(Skrivet 10:15 men gick ej att publicera då)

Igår kväll mådde jag inte bra alls. Lilla L kändes varm men lockades lätt till skratt, så vi tog ingen temp på henne. Vi gick och lade oss tidigt alla tre.

I morse vaknade hon sin vana trogen och åt vid 06:30 när D går upp. Sen vaknade hon, som hon brukar, igen vid 07:30 men jag ville absolut inte gå upp då så hon fick snutta lite och somnade om vid bröstet. Så sov vi tillsammans till 9 då jag smög upp ur sängen. Hon sover där fortfarande!

Jag har fått dricka kaffe ifred :) Hur skönt som helst. Dessutom verkar jag må bättre idag. Jag tror jag ska ta en kopp till bara för att.

DSC05730

En bild från söndagens frukost som är så talande för lilla L just nu. Hon ska vara med. Annars blir hon arg. Hon tittar, är jättenyfiken. Ibland ser det verkligen ut som att hon läser tidningen. Och hon slickar på allt!! Just som på bilden ser man henne ofta, slickandes och sugandes på sina kläder, om hon kommer åt.

Idag ska jag slå in den sista julklappen, göra efterrätt till julbordet (det blir en semifredo med blåbär och vinbär) och kanske ta en promenad och hämta ut två paket som har kommit till Lilla L. Spännande för jag vet inte alls vad det är.

DSC05734

Ikväll ska vi griljera skinkan och äta sill till middag. Dricka en mugg glögg förstås :)

DSC05739

Så vackert och enkelt julpynt. Och så doftar det ju underbart!

1 kommentar:

Marie sa...

Himmel, jag har glömt att göra nejlikor i apelsiner. Det får bli lite nyårspynt då!

God fortsättning (: