måndag 12 oktober 2009

Riktigt rolig lördag

I lördags var D på kurs i den större staden. Stackaren, behöva jobba en lördag. Som tur var är det en bra kurs och han får en dag ledig i november då vi ska hälsa på farbror O och Fru M samt nu även systerdotter A.

CIMG0580

Det var en så vacker höstdag! Är hösten så här är det ju inga problem ;)

Jag tycker att det verkar knepigt att åka buss med barnvagn så D tog med den i bilen på morgonen och jag tog en senare buss in med lilla L i bärsjalen. Hon sov hela bussresan. Perfekt! I stora staden hämtade vi barnvagnen i bilen och gav oss iväg till vår lunchdate med en vän. Hon väntar barn så det blev mycket bäbissnack så klart :) Lilla L fick en underbart söt ekorre i present. Vännen berättade också att hon och några jobbarkompisar har syjunta en gång i månaden och jag blev riktigt avis!

Det var första gången jag åt ute med lilla L med, första gången jag ammade offentligt och bytte blöja på allmän toalett med. Allt gick bra.

När D’s kurs var klar hämtade han upp oss och vi åkte hem till vännerna som var på bröllopsresa när Lilla L föddes. Så klart charmade hon dem också! Isa menade att hon fick de finaste presenterna - Ett leende och en liten spya!De nygifta gav en present till de nyblivna föräldrarna istället för till lilla L. En trevlig överraskning!
Vi åt sushi och drack lite vin. Så gott! :) och så trevligt!

1 kommentar:

E sa...

Vad trevligt med presenter till föräldrarna också, som omväxling!