fredag 4 september 2009

Förlossningsprognos 40+5

Högtryck i hela landet. Lokala stormbyar som tros tillta i styrka under dagen.

Började få lite småvärkar i går vid 21-tiden men förstod inte riktigt eftersom jag redan körde TENS.

När jag kom hem efter dagen på stan var jag ju skittrött och hade ont i ryggen så efter middagen lade jag mig framför andra avsnittet av True blood och körde TENSen. Det är ju klart att man har ont i ryggen efter att ha gått så mycket.

När jag sen skulle sova och ta av de små magiska plattorna förstod jag att det var något mer... Jag tog två alvedon och försökte somna. Det gick inte. D somnade snart och jag sa ingenting till honom eftersom jag tyckte att i alla fall en av oss skulle få sova. Efter ett tag hade jag ordentliga värkar 15st på en timme, då jag räknade. Då kände jag bara -Hjälp! Om det här är början av latensfasen, hur blir det sen?

Men vid 2-tiden blev det lugnare och jag sov mellan de 4-5 värkar/timme fram till 4. Vid 5-tiden vaknade D till och jag sa att han slapp gå till jobbet idag. Han fattade först ingenting ;) Men när han väl gjorde det så kunde han så klart inte somna om.

Vi har ätit födelsedagsfrukost med nybakta scones, äggröra, bacon och massa pålägg :) Sen har jag sovit lite till.

Nu kommer värkarna ganska sällan. Konstigt att det satta igång så ordentligt i början för att sen lugna sig. Eller?
Du luras väl inte igen lilla busunge?

4 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Oj, nu börjar det. Spännande! Lycka till! Håller tummarna för er.

Soffy sa...

Å, jag har ju ingen koll på latensfasen...för det kom ju allt på en gång för mig...Men nu verkar det ju hända något! Så spännande, kram!

E sa...

ojoj, så spännande! håller också tummarna för er! kram

Elise sa...

Åh vad spännande! Det KAN luras tyvärr, men det låter ju som om det är på G inom en snar framtid. Jag håller tummarna för att det blir bebis snart, lycka till! :)