fredag 25 september 2009

Det går riktigt bra att bära Lilla L i sjalen. Hon somnar ganska snart och både jag och D har lyckats få till knytningarna ganska bra och snabbt de senaste gångerna.

I förrgår gick vi promenad i skogen då jag hade henne i sjalen. Perfekt. Där kommer man ju inte in med barnvagn. Så mycket smidigare när man bara ska ut och gå och inte behöver ha med sig något.

Igår var vi till BVC och vägde Lilla L. Egentligen hade vi tid i dag men vår sköterska var sjuk så vi kunde komma och väga henne själva på vågen i väntrummet. En annan kvinna där skrev in i journalen. L går upp som hon ska. Nästan rakt uppåt går strecket i journalen. Tror jag det, så mycket som hon äter! Och det syns också tycker jag. Hon har fått mycket tjockare kinder nu. Sedan storhandlade vi och hela tiden sov hon i sjalen på D’s mage.

SONY DSC

Vi har en trikåtsjal, en Moby Wrap. På deras sida finns bra instruktioner också. Annars kan man kolla på Sjalbarn för instruktioner på svenska och för andra sorters sjalar.

Idag kommer min syster och hälsar på oss på eftermiddagen. Det ska bli kul! Idag har D börjat jobba heltid igen. Det är inte kul :(

1 kommentar:

E sa...

Det verkar så praktiskt med sådana där sjalar. Lustigt att vi har börjat med det först nu, i Afrika har man ju gjort det hur länge som helst. När jag växte upp var vi grannar till en afrikansk familj som ibland var barnvakt till min lillasyster. De brukade bära henne i sjal och då tystnade hon direkt. Tror det skapar en särskild trygghet.